Vaarallinen Mies

 

Oli maanantai Elias oli valmistautumassa töihin lähtemiseen. Elias söi joka aamu puuroa että hän jaksaisi koko päivän. Hän kulki joka päivä pyörällä töihin jonne oli 6 kilometriä. Kun kello oli jo 8.15 oli aika lähteä töihin.

Matkalla Elias huomasi ilmoituksen jossa luki. Eilen 23.4.2017 Helsingin vankilasta on karannut rikollinen hänen tuntomerkkejä on mustat hiukset, ruskeat silmät ja noin 180 cm pitkä.-Miksi köhän tässä ei lue nimeä? Elias ihmetteli. Sen jälkeen hän lähti takaisin työpaikkaa kohti.

Töissä Eliaksen päivä meni normaalisti. Kun hän oli tulossa kotiin joku mies ajoi autolla pahki hänet suoraan ojaan onneksi hän sai kuvan rekkarista. Heti sen jälkeen hän lähti nopeasti kotiin kuraisena.

Kun Elias oli kotona hän soitti nopeasti poliisille ja ilmoitti tapahtuneesta.Poliisi tunnisti miehen varkaaksi joka oli ilmoituksessa. Huomenna uutisissa kerrottiin, että häntä ei ole saatu vielä kiinni.- Hänet pitää napata , Elias sanoi.

Aamulla Elias meni autolla kaverinsa kanssa kauppaan, koska töitä ei ollut eilen tapahtuneen takia. He puhuivat automatkalla roistosta.-Miksi häntä ei saada kiinni?  mietti Kaapo.-On aika outoa että hänen nimeä ei kerrota?  tuumii Elias.

Kaupassa he näkevät sen saman vankikarkurin. He seuraavat sitä autolle ja ottavat oman autonsa ja lähtevät hänen peräänsä. Matkalla Kaapo soitti poliisille ja kertoi että löisivät sen miehen. Oli kulunut puolisen tuntia Kaapo oli ehtinyt sanoa onneksi missä menee.

Kun hän kääntyi omalle pihalle niin hän pysähtyi ja hän meni suoraan sisälle. Poliisit saapuivat paikalle juuri ja juuri ajoissa. He menivät sisälle ja saivat napattua miehen.-Onneksi hänet saatiin kiinni, huokaisee poliisipäällikkö Matti.

Illalla uutisissa kerrottiin että hänet saatiin kiinni ja hänen nimensä oli todella salainen. Uutisten lopussa paljastettiin, että mikä hänen nimensä oli. Hänen nimi oli Arttu Kuusilahti. Mutta kukaan ei tiennyt miksi se oli salainen.

Huomenna Kaapo ja Elias saivat palkinnot siitä, että he auttivat rikollisen kiinni saamisessa. Matti vietiin takaisin Helsingin vankilaan takaisin. Kaapolla ja Eliaksella jatkuivat työt sen jälkeen normaalisti. Onneksi sen jälkeen ei tapahtunut enää vastaava.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

45 − = 44