60 tilaajaa

Sain ihan vasta 60 tilaajaa. Minulle se on iso määrä mutta monelle pieni. Olen tehnyt jo vuoden videoita ja olen saanut 60 tilaajaa. En tee erillistä spessua koska teen seuraavaksi 100 tilaajan spessun. Voit käydä katsomassa sen videon tästä linkistä–)video. Jos saan 100 tilaajan teen ison spesiaalin. Muista tilata kanava kiitos.

PA&NX

Teen kaverini kanssa yhteisen kanavan jonka nimi on PA&NX teemme sinne blogeja,elokuvia,pelejä ja paljon muuta. Teemme sinne sillon tällön thzwdy62ys

videoita ja jos huvittaa. Teemme tänään kanavan niin ehkä tulee aluitus video.

 

 

 

KÄY TILAAMASSA KANAVANI TÄSTÄ LINKISTÄ—-)Nypikx

BeanBoozled haaste

Teimme kaverini kanssa BeanBoozled haasteen perjantaina. Beanboozledit on pahanmakuisia karkkeja. Maistelimme niitä kaverini melkein jelly-belly-beanboozled-jelly-beans-spinner-game-1270461oksensi kun hän söi niitä. Niinme päätimme että emme syö enempää niitä. Ostin niitä verkkokaupasta tästä linkistä pääset verkkokaupan sivuille–)osta.

 

 

 

MUISTA KÄYDÄ KATSOMASSA VIDEO TÄSTÄ LINKISTÄ—)video

TF 2 Pelailua

KERRON NYT KUN PELASIN TF KAKKOSTA JA KUVASIN VIDEOTA

En pelannut hirveän hyvin. Sain silti aika paljon  pisteitä. Kuvasin  TF 2 videon siinä pelasin normaalisti hävittiin kyllä peli mutta siitä jäi silti hyvä mieli. Siinä pelissä oli monta hyvää pelaajaa, yhtään huonoa ei ollut minun mielestä, minua oli tosi parenpia pelaajia siinä pelissä

Siinä on TF 2 tyyp

vasenmallaon pyro sitten engineer,spy,heavy,sniper,scout,demo man, soldier ja medic

TIETOA PELISTÄ

TF kakkosessa on eri peli paikkoja minne voi mennä siellä on eri pelimuotoja voitmennä minne haluat on yhteistyöpalvelimet, Mann vs machine,kilpailu ja muitakin palvelimia on. Peli muotoja on hyökkäys ja puolustus,lipunrystö,komentopiisteet,kukkulankuningas. peleissä ollaan yleensä tiiminä on red ja blue tiimi. Mennet jonpaa kunpaa tiimiin kun.Voit saada uusia aseita tai pukuja ja hattuja. Kun peli loppuu saat expaa sillä voi saada leveleitä minä olen 24 lvl.